Jogról közérthetően

JOG

JOG

Füstbomba - elkobzás, határozat

2019. február 20. - Tokár Ügyvédi Iroda, Dr. Tokár Tamás ügyvéd

Meg is van a Közérdekvédelmi Ügyészség ( ilyen is van, jujj, de jó! ) füstbomba - elkobzó  ( jól van, na! lefoglaló / lefoglalást fenntartó ) határozata (alább).

Azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy:

- vitán felül oly mértékben kirívóan közösségellenesek / társadalomra veszélyesek és elharapódzottak a füstbombával elkövetett cselekmények, hogy kikövetelik maguknak az államapparátus komplett - lekötött és lekötetlen - erőforrásának mozgósítását azok  megfékezésére;

- a legnagyobb szigorral kell fellépni e cselekmények üldözése  során - amennyiben szisztematikus a jogalkalmazás -, ahogy eddig is a focimeccseken, és nem lehetünk elnézőek a szülinapi gyerekzsúrokkal szemben sem;

- következetes és helyes azon töretlen joggyakorlat, amely megköveteli, hogy védősapkát adjunk a füstbombánkra ( határozat 4. oldal 2. bekezdés ). Reméljük,  hogy e rendelkezést kiterjesztően értelmezi a jövőben a gyakorlat a nyári időszakra, és kitér a szállítás ( mozg/at/ás ) mellett az egy helyben ácsorgásra is.

img_20190220_181007.jpg

 

img_20190220_175106.jpg

 

WWW.TOKAR.HU

https://www.facebook.com/ugyved.tokartamas

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása